Moja M3
Re: Moja M3
Witamy. Jak się spisuje Emka???? Miałes jakies problemy, bierze olej
??? ile ci pali ??? Masz ja od nowosci???? Fotki gdzie robiłes ??? Brno???

Pale gume a nie dusze
Emka sie spisuje swietnie, wszystko gra i spiewa. Jest to bardzo dobry woz, ale to napewno wszyscy wiecie.cent01 pisze:Witamy. Jak się spisuje Emka???? Miałes jakies problemy, bierze olej??? ile ci pali ??? Masz ja od nowosci???? Fotki gdzie robiłes ??? Brno???
Problemow nie mialem zadnych. Zmienialem tylko siodla tylnych amortyzatorow ( nie wiem jak sie powie po polsku ). Oleju nie bierze w ogole. Ani kropli
A co do spalania to jestem bardzo mile zaskoczony bo emka pali mi po miescie 12,5 l/100km wlacznie malych okazyjnych driftow.
Od czasu kdy ja kupilem to mam na zegarze 13,6 l/100km , ale to jest wlancznie roznych racingowych spotkań z kolega, driftowaniem i jazdami po torze w Brnie
A autko mam okolo roku a pol. Kupilem go gdy mialo 30 000 km
male wideo z czech http://www.youtube.com/watch?v=uyOIMiuf5ZM
A mieszkasz blisko cieszyna, czeskiego cieszyna ????
Co oznacza KRASA ????? tzw klasa ze ładnie zrobiłes drifta ładnie ładnie jak tak
jeszcze nie robiłem swoją emką
Co oznacza KRASA ????? tzw klasa ze ładnie zrobiłes drifta ładnie ładnie jak tak
Pale gume a nie dusze
Tak tak. Mieszkam niedaleko czeskiego cieszyna. Krása znaczy ladnie po Polskucent01 pisze:A mieszkasz blisko cieszyna, czeskiego cieszyna ????
- tom_kulturysci
- Auto: E46 M3 & 335D
cent01 pisze:ja tak
to czas zacac- po to miedzy innymi to jest

p.s. witamy....
emeczka fajna i fajne foteczki z toru, drift tez spoko ale mozna by bylo wczesniej zaczac przed zakretem - zawsze to dluzej

trzeba trenowac
- tom_kulturysci
kosh pisze:trzeba trenowac
fakt- trening czyni mistrza...

p.s. moze TY masz mozliwosc u siebie odbierania dvd??
Jak odbierania DVD? Jakos nizrozumialem. Juz to dawno co gadalem po Polsku wiec niektorych slownych polaczen nie pojmuje.kulturysci pisze:kosh pisze:trzeba trenowac
fakt- trening czyni mistrza...
p.s. moze TY masz mozliwosc u siebie odbierania dvd??
- tom_kulturysci
czy mozesz odbierac filmy dvd u siebie w emce...??
jeszcze nie prubowalem, ale mysle ze nie moge. Mam rok 2002kulturysci pisze:czy mozesz odbierac filmy dvd u siebie w emce...??
M3 E92
- tom_kulturysci
napewno nie mozesz....
trzeba dokupic odtwarzacz dvd i interfejs- myslalem ze moze TY masz to i powiesz co i jak dziala.....
trzeba dokupic odtwarzacz dvd i interfejs- myslalem ze moze TY masz to i powiesz co i jak dziala.....
Śliczna droga, jakby żywcem wyjęta z NFSakosh pisze:http://www.youtube.com/watch?v=uyOIMiuf5ZM

Nurburgring btg 9.45 stock compacto
www.4lejdis.pl; tomecanic.pl systemycrm.pl itd
www.4lejdis.pl; tomecanic.pl systemycrm.pl itd
Ja też blisko mieszkam Cieszyna z 10 kilometrow mam. Moze kiedys sie spiszemy i pojezdzimy .Bym wpadł na wiosne na tor do brna.
Pale gume a nie dusze